0181 - 612 415

Onder constructie

Momenteel werken wij hard aan een nieuwe website.
Coming soon!!

DomoticaUtiliteit
Beveiliging
Domotica
Inspecties
Onderhoud
Service
Industrie
Duurzaamheid

Duurzaamheid en comfort combineren, dit is de kracht van domotica installaties. Zowel in kantoren als woningen wordt duurzaamheid een steeds belangrijker thema. Daarnaast worden de laatste jaren steeds meer processen geautomatiseerd en waarom blijft de automatisering van huiselijke omgevingen achter?
 
Dekker-Elektro is een specialist op het gebied van domotica-toepassingen, zowel in bedrijfspanden als in woningen. Elk toepassing heeft andere prioriteiten en onze medewerkers kunnen uw wensen, op het gebied van domotica, realiseren. Wilt u thuis een film kijken, kunt u met één druk op de knop de sfeer van het huis aan uw activiteit aan laten passen? Of wilt u zorgen dat uw beveiligingssysteem wordt geïntegreerd zodat het ook tijdens uw vakantiereis lijkt alsof u thuis bent? Dit zijn maar twee van de honderden mogelijkheden van een domotica systeem.
 
Onze organisatie wil graag bijdragen aan een duurzame wereld en wil dit mede realiseren door u te laten realiseren wat u zelf aan duurzaamheid kan bijdragen. Domotica is één van de meest effectieve oplossingen op het gebied van energiebesparingen. Domotica zorgt ervoor dat er alleen energie wordt verbruikt op de momenten dat dit nodig is!Snel antwoord op uw vraag!
Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Stel uw vraag: