Domotica

vierDuurzaamheid en comfort combineren, dat is de kracht van domotica installaties. Zowel in kantoren als woningen wordt duurzaamheid een steeds belangrijker thema. Daarnaast worden de laatste jaren steeds meer processen geautomatiseerd en waarom blijft de automatisering van huiselijke omgevingen achter?
 
Dekker Elektro is een specialist op het gebied van domotica-toepassingen, zowel in bedrijfspanden als in woningen. Elke toepassing heeft andere prioriteiten en onze medewerkers kunnen uw wensen, op het gebied van domotica, realiseren. Wilt u thuis een film kijken? Pas met één druk op de knop de sfeer van het huis aan op deze activiteit. Of wilt u zorgen dat uw beveiligingssysteem wordt geïntegreerd zodat het ook tijdens uw vakantiereis lijkt alsof u thuis bent? Dit zijn maar twee van de honderden mogelijkheden van een domotica systeem.
 

Dekker Elektro wil graag bijdragen aan een duurzame wereld. Wij willen dit samen met u doen zodat we met elkaar een bijdrage aan duurzaamheid realiseren. Domotica is één van de meest effectieve oplossingen op het gebied van energiebesparingen. Domotica zorgt ervoor dat er alleen energie wordt verbruikt op de momenten dat dit nodig is!