Duurzaamheid

Duurzaamheid en Kwaliteit

Als organisatie kiezen wij ervoor een bijdrage te leveren aan het verbeteren van onze omgeving. Door milieubewuste alternatieven naast standaard producten aan te bieden geven wij de klant een kans om ook bewust met de omgeving om te gaan.  Onze medewerkers zijn dan ook van zelfsprekend op de hoogte van de laatste mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid.
 
Hierbij gaat het vooral om energiezuinige en minder vervuilende oplossingen voor uw probleem. Omdat veel ‘milieubewuste’ oplossingen een extra investering vergen, kan Dekker-Elektro u vaak uw besparing vooraf uitrekenen zodat u een compleet kostenplaatje kan opmaken.

 

Kwaliteit

Dekker Elektro is in het bezit van het NEN-EN-ISO 9001:2008 certificaat. Dit certificaat is geldig voor activiteiten engineering, installatie en onderhoud van elektrotechnische installaties in de woning-, utiliteitsbouw en industrie.  Door veel waarde te hechten als organisatie aan dit certificaat wordt ervoor gezorgd dat de kwaliteit gecontinueerd kan worden.
 
Al onze medewerkers zijn bewust van het belang van het leveren van kwaliteit voor de klant. De opdrachten worden pas gestart wanneer de medewerkers van Dekker Elektro de gevraagde kwaliteit kunnen leveren die de klant verwacht. Wanneer er geconstateerd wordt dat onze medewerkers de kwaliteit niet met 100% zekerheid kunnen bieden, zal er met u gezocht worden naar een andere oplossing. Zeker in tijden waarin er gekeken wordt naar de financiële consequenties van projecten hoeft u bij Dekker Elektro niet in te leveren op de kwaliteit van uw oplossingen.