0181 - 612 415

Onder constructie

Momenteel werken wij hard aan een nieuwe website.
Coming soon!!

CertificatenOver Dekker Elektro
Missie en Visie
Duurzaamheid en Kwaliteit
Kwaliteit
MVO
Certificaten

Hier ziet u alle certificaten op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Borg Technisch Beveiligingsbedrijf

Als erkend BORG Beveiligingsbedrijf geven wij u de zekerheid dat onze medewerkers vakkundig en betrouwbaar zijn. Daarnaast werkt Dekker-Elektro met producten die voldoen aan de eisen die het NCP aan het certificaat gesteld heeft.

Certificaat BORG technisch beveiligingsbedrijf 2018.pdf

BMI Installatiebedrijf

Indien aan alle eisen is voldaan kan een gecertificeerd bedrijf bij oplevering of na onderhoud van een brandmeldinstallatie, een certificaat afgeven. Met dit certificaat kan de gebruiker aantonen dat zijn brandmeldinstallatie voldoet aan de eisen die het NCP aan brandmeldinstallaties stelt. Dekker-Elektro kan uw installatie laten voldoen aan de gestelde eisen zodat u de wensen van derden kunt inwilligen.

Certificaat BMI 2018.pdf

VGM Checklist Aannemers VCA**2008/5.1 Petrochemie

VCA is bedoeld om bedrijven als Dekker-Elektro veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Door veel opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld. Door het bezit van dit certificaat kan Dekker-Elektro op een veilige en gezonde manier werken.

Certificaat VCA P 15-01-2019.pdf

EVI Elektro Laagspanningsinstallaties 


Dit certificaat is uitgegeven door de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI). Deze stichting zorgt ervoor dat er controle aanwezig is op bedrijven die bepaalde activiteiten uitvoeren. Door het bezit van dit certificaat erkend het SEI dat Dekker-Elektro bekwaam is in het installeren van Laagspanningsinstallaties.

Certificaat SEI 2018.pdf 

Certificaat Erkend Leerbedrijf

De beroepspraktijkvormingsplaatsen van Dekker Elektro zijn goedgekeurd door de Stichting Kenteq keniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor techniek volgens de kwaliteitscriteria. g

Certificaat Erkend Leerbedrijf .pdf

Sterkin erkend

Als erkend Sterkin Installateur voldoet Dekker Elektro aan de normen en eisen van de erkenningsregeling. De belangrijkste eisen van deze regeling hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld en normen voor het gereedschap waarover Dekker Elektro moet beschikken. Regelmatig wordt Dekker Elektro dan ook getoetst of er aan de eisen wordt voldaan.

Certificaat Erkend Sterkin installateur 2017 .pdf


 Snel antwoord op uw vraag!
Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Stel uw vraag: