0181 - 612 415

Onder constructie

Momenteel werken wij hard aan een nieuwe website.
Coming soon!!

IndustrieUtiliteit
Beveiliging
Domotica
Inspecties
Onderhoud
Service
Industrie
Duurzaamheid

Dekker-Elektro is in staat voor u een technisch systeem te ontwerpen, te realiseren, te onderhouden en uiteindelijk ook te beheren. Onze medewerkers kunnen voor u een grondige analyse uitvoeren en een technisch hoogwaardig systeem ontwerpen en installeren. Hierdoor kunt u de efficiency in uw organisatie verbeteren terwijl wij het gehele project van start tot eind controleren.
 
Doordat Dekker een flexibel bedrijf is dat werkt met kwalitatief hoogwaardig en duurzame oplossingen kunnen onze specialisten in elke situatie de oplossing voor uw probleem vinden. Grote of kleine projecten, altijd is er een goede passende oplossing te vinden en is Dekker-Elektro in staat deze oplossing ook te realiseren.
 
Het is van belang dat uw systemen betrouwbaar zijn, zodat storingen vrijwel uitgesloten worden. Dit wordt gerealiseerd door de keuze van de producten waarmee Dekker uw systeem installeert. Daarnaast is het van groot belang dat, wanneer er toch onverhoopt een storing optreedt, u ons snel kan bereiken zodat onze medewerkers de storing kunnen verhelpen.Snel antwoord op uw vraag!
Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Stel uw vraag: